Bicoquetz's Super Guide - Cardboard Boxes

Pubar som gillas

När man skall ut med gänget så vill man gärna göra det på ett bra och levande sätt. Det handlar om att göra något trevligt och roligt och något som alla trivs med. Men om man inte känner att det är en rolig sak att göra så kan man ändå se till att få igenom den stämningen som man har och liksom också verkligen komma undan med att gilla läget på ett bättre sätt. Ja, allt handlar om att kunna gå till en bra bar i Gamla Stan. Det är verkligen en mysig sak man kan göra, att gå till baren och ha det skönt med polarna, kanske kan man känna att det är en bra sak med? Kanske kan man gå dit oftare? Jag tror detta handlar om att vilja göra lite fler saker och därför känner man att man kan åstadkomma något mer för dom som är med på detta.

Ut och äta

När man skall ut och äta så får man gärna se till att njuta lite mer och att också liksom vilja göra detta för att man skall känna att man får till annat för alla andra. När man känner att man kommer underfund med lite fler saker så kan man också vilja göra detta på ett bra sätt och då kan man också känna att detta är en bra ide för dom som är med och vill göra lite annat för alla andra med. Ja, tro det eller ej men när man känner att man klarar av att göra fler saker för alla så kan man också känna att detta med att gå på ett sjysst ställe inne i stan verkligen kan vara något som man vill göra med polarna och detta är vad jag tror på och vill göra för alla som är med på detta.