Bicoquetz's Super Guide - Cardboard Boxes

Har ofta värk

Har ofta värk.

Jag brukar ofta ha värk i mina leder, speciellt brukar jag ha ont i min rygg. Jag jobbar som frisör och det innebär att jag står upp i princip hela dagen och jag spänner ofta mina axlar. På min salong finns det stolar som man kan höja upp och ner vilket underlättar en hel del, men det tar ändå ganska hårt på mina axlar. Det känns speciellt när jag precis kommit hem från jobbet. Det är ju så att frisörer ofta har mer problem med sina axlar och sin rygg eftersom vi arbetar på det sätt vi gör. Men nu vill jag bli lite bättre i min rygg. Jag har inte överdrivet ont men det kan vara lika bra att få igång en bra rutin när det kommer till att ta hand om sig själv. Jag har bokat tid hos en naprapat i sollentuna direkt efter jobbet nästa vecka. En naprapat masserar och töjer ens muskler och jag hoppas på att det så småningom ska hjälpa mig med min värk. Jag hoppas att jag till slut inte ska ha ont alls och att om jag fortsätter med att göra detta med jämna mellanrum att smärtan ska fortsätta att vara borta. 

Jag trivs med mitt jobb och jag vill fortsätta med det i många år framöver och jag vill inte behöva sluta om ett par år på grund av att jag har varit slarvig med att ta hand om mig själv. Men jag tror verkligen på att detta kommer att funka. Jag har fått tips av min mamma och har haft lite värk i sina leder och hon har sagt att det redan har blivit mycket, mycket bättre efter bara ett par besök. Så jag tror verkligen på att detta kommer att funka riktigt bra för mig och min rygg.