Bicoquetz's Super Guide - Cardboard Boxes

Det är så underbart

Mat i alla dess former är verkligen så underbart. Det finns så många olika och härliga smaker i olika sorters mat. Något som är lite av en favorit är italiensk mat, det är bra underbart. Det finns italiensk restaurang i Stockholm och det är avbarra för gott att gå och äta  där.
Ja jag och min man har lite av en förkärlek för Italien och dess mat och kultur. Så för oss är det en favorit att äta god italiensk mat.

Men finns så mycket gott

Men det finns så otroligt mycket god mat och det är verkligen en upplevelse att få prova på lite nytt och smaka på olika sorters maträtter. Det är något som jag gärna skulle vilja prova mer på.
Ja det vore verkligen härligt att bara få resa runt och prov äta massor med god mat. Det vore ett underbart jobb att ha.
Ja tänk att man kan njuta så mycket av en god måltid, det är otroligt hur många vi är som verkligen tycker att det är så härligt att äta och sitta och njuta och prova på olika typer av maträtter. Ja det är faktiskt inte alla som tycker att det är lika kul men det är samtidigt härligt att det ändå är många som tycker att det är ett härligt nöje att äta och njuta av ett härligt sällskap. Ja det är något som jag verkligen tycker är något som man gärna göra varje dag om man skulle ha möjlighet till det. 
Ja vi får vara glada för all den härliga mat och dryck som vi har som vi kan prova på och njuta av. Det är något som man verkligen vill göra oftare och oftare tycker jag i alla fall. Så se till att gå ut och ät någon dag och njut av den goda maten och sällskapet.